Designa din drömgarderob

Garderober och förvaringsutrymmen är lika viktiga som en soffa eller säng, och kan ge karaktär och djup till ditt hem. Tengberts har utvecklat en bred kompetens om garderobslösningar sedan 1989. Här kan du välja allt från enklare garderober med korgar till stora walk in closets.

Att få till en bra garderobslösning kräver planering. Hur mycket utrymme har du för garderober. Har du mätt upp det? Planerar du från vägg till vägg eller på en av sidorna av rummet?

Om du vill kan du vara kreativ, och designa dina garderober direkt – här på vår hemsida. Det är lätt att drömma sig bort i de kreativa och innovativa lösningar som vi erbjuder.

Några alternativ:

1. Garderob med två dörrar: Den har vanligtvis en enkel och minimalistisk design, bestående av en hängande skena, en hylla ovanför, och kanske en hylla eller låda på botten för skor och andra föremål.

2. Garderob med tre- och fyra dörrar: Samma egenskaper som en garderob med två dörrar, men här finns ofta hyllor på sidorna och plats för två stänger för hängning. Ett utmärkt alternativ för dig som behöver gott om förvaringsutrymme.

3. Skjutdörrar: Det smarta valet för dig som saknar utrymme för vanliga dörrar. Inredningen i en skjutdörrsgarderob kan t.ex. vara en rymlig hängande skena, ofta uppdelad i mer än en sektion, hyllutrymme och lådor på botten.

När det är dags att fundera på utrymme och budget – kontakta Tengberts för att få en hemvisning, och skapa din drömdesign med god hjälp från människor i branschen.

Bilder från vårt ritprogram

  1. Ange de mått du har i ditt hem.

Garderobeskap - design din drøm Bilde: Tegneprogram 1

 

2. Välj profil för dörrarna. Du har två val – Deco och Pacific

Garderobeskap - design din drøm Bilde: Tegneprogram 2

 

3. Välj det antal dörrar du vill ha.

Garderobeskap - design din drøm Bilde: Tegneprogram 3

 

4. Välj profilfärgen på dörrarna.

Garderobeskap - design din drøm Bilde: Tegneprogram 4

 

5. Välj utseendet på dörrarna. Här kan du enkelt dra valen över varje dörr och få det resultat du vill ha.

Garderobeskap - design din drøm Bilde: Tegneprogram 5

 

 

 

 

6. Välj färg och utseende på varje dörr, eller för alla dörrar samtidigt. Här kan du också lägga till speglar eller få en vintage design.

Garderobeskap - design din drøm Bilde: Tegneprogram 7

 

7. Här är de lösningar jag vill ha – med färgscheman, material, lådprofiler, speglar och utrymme att hänga mina skjortor.

Garderobeskap - design din drøm Bilde: Tegneprogram 8

 

Efter att ha gått igenom ritningsprogrammet, sitter jag nu här med en aha-upplevelse. Det finns konsulter som gör jobbet enkelt på ett innovativt och spännande sätt.