Garderober – Designa din dröm

Garderober – Designa din dröm

De flesta håller med om att garderober och skåputrymme är lika viktiga som en soffa eller säng i ett hem. Men visste du att det finns många kreativa och spännande lösningar för ditt hem?

Skapnett har utvecklat bred kompetens i garderobslösningar sedan 1989. På Tengberts kan du välja allt från enklare korgsystem till stora walk in closets. Tengberts skjutdörrar är otroligt anpassningsbara.

Du kan nu designa och vara kreativ i valet av garderober på vår hemsida. Jag har själv testat ritprogrammet, och det är lätt att drömma sig bort i de kreativa och innovativa lösningarna som Tegnberts erbjuder.

När jag ska köpa mitt första hem, kommer lösningar som Tengberts erbjuder säkert att vara relevant för att få den garderob som vi som en ung barnfamilj drömmer om.

Jag har sett mig trött på standardskåp av låg kvalitet. Och min fru, som många andra kvinnor, har en önskan om bra lösningar och enkel tillgång till sina skåp.

Många tänker bara på att spara pengar och glömmer de lösningar som man ska leva med i vardagen. I det stora hela har inte garderober och skjutdörrslösningar varit så lätt att skaffa som möbler. Men med Tengberts enkla lösningar och hemunderhållning så är det det.

Garderober kan ge karaktär och djup till ditt rum och ditt hem. Alla drömmer om fina garderober och walk in closets som ses hos olika Hollywood-fruar och andra kändisar. En av de saker som det ofta beror på är utrymme eller bristen på det.

Att få in garderober kräver planering, och en del är att veta hur mycket utrymme du har tillgång till, här måste du mäta det utrymme du har tillgängligt. Planerar du från vägg till vägg eller på en av sidorna av rummet?

Nu när du har tänkt tanken, kanske du vill gå vidare och fundera på vilken typ av garderob du vill ha.

Vi listar de olika alternativen

Det vanligaste alternativet är garderober med pardörrar, de har vanligtvis en enkel och minimalistisk design, bestående av en hängande skena, en hylla ovanför, och kanske en låda på botten för skor och andra små föremål.

Det andra alternativet är garderober med tre- och fyra dörrar, som ofta har samma egenskaper som en garderob med två dörrar, men här har du ofta hyllor på sidorna och plats för två stänger för hängning. Ett utmärkt alternativ för par eller personer med stora mängder kläder.

Det sista alternativet är skjutdörrar, detta är det smarta valet för människor som saknar extra utrymme för dörrar. Inredningen i en skjutdörrsgarderob ser olika ut beroende på storlek och design, men de kommer antagligen att ha en rymlig hängande skena, ofta uppdelad i mer än en sektion, hyllutrymme och lådor på botten.

Så när det är dags att fundera på utrymme och budget, kontakta Tengberts idag för att få hemvisning och skapa din drömdesign med god hjälp från människor i branschen.

 

  1. Ange de mål du har för ditt hem.

Garderobeskap - design din drøm Bilde: Tegneprogram 1

 

2. Välj profil för dörrarna. Du har två val «Deco» och «Pacific»

Garderobeskap - design din drøm Bilde: Tegneprogram 2

 

3. Välj antal dörrar du vill ha.

Garderobeskap - design din drøm Bilde: Tegneprogram 3

 

4. Välj profilfärgen på dörrarna.

Garderobeskap - design din drøm Bilde: Tegneprogram 4

 

5. Välj utseendet på dörrarna. Här kan du enkelt dra valen över varje dörr och få det resultat du vill ha.

Garderobeskap - design din drøm Bilde: Tegneprogram 5

 

6. Välj utseendet på dörrarna. Här kan du enkelt dra valen över varje dörr och få det resultat du vill ha.

Garderobeskap - design din drøm Bilde: Tegneprogram 6

 

7. Välj färgerna och utseendet på varje dörr eller alla dörrar samtidigt. Här kan du också lägga till speglar eller få en vintage design.

Garderobeskap - design din drøm Bilde: Tegneprogram 7

 

8. Här är de lösningar jag vill ha, och valen tas helt och hållet på egen hand. Med färgscheman, material, lådprofiler, speglar och utrymme att hänga mina skjortor.

Garderobeskap - design din drøm Bilde: Tegneprogram 8

 

Efter att ha gått igenom ritningsprogrammet, sitter jag nu här med en aha-upplevelse. Det finns konsulter som gör jobbet enkelt på ett innovativt och spännande sätt.