Kom igång

Vi frågade ett par bland våra kunder (Alexandra & Tsutsumi Hoang) om hur de upplevde hela köpprocessen hos oss.

Hur började processen med er nya garderob?

Tidigare ägaren använde en lösning som gjorde förvaringsutrymmet mindre än den var. Vi ville utnyttja utrymmet maximalt, så det var bara att demontera den gamla garderoben.

 

Før etter canditjentene

Man letar ju hos olika garderobsleverantörer. Hur fastnade ni för oss?

Vi kollade hos både lokala och nationella leverantörer. För oss var det viktigt att titta på tidigare garderobslösningar som leverantören hade gjort i andras hem, och att inredningen var modern. Samtidigt hade vi också lagt mycket pengar på att renovera golvet och måla alla ytor, så det var viktigt att hitta ett företag som hade bra priser.

Vi kollade Pax-systemet på Ikea, men kände att valet inte var så rent och minimalistiskt som vår stil.

Tengberts stack ut från de andra, för vi upplevde en fantastisk personlig kundservice redan från första kontakten. Detta bekräftades ytterligare efter leverans, montering och uppföljning. Dessutom hade de exklusiva svarta glasdörrar med aluminiumram. Unikt och snyggt! Lösningen med genomskinliga skjutdörrar fungerade mycket bra för oss. Vi ville se kläderna.

Hur hittade ni inspiration?

Vi hittade massor av inspiration från bloggare som dokumenterade sina renoveringsprojekt, Pinterest for decor, och naturligtvis Instagram. Det var viktigt för oss att inte bara se en garderob i en tidning, utan att faktiskt se hur garderoben ser ut, och hur den blev i ett hem.

 

cand

Hur fortsatte processen med det fria hembesöket?

Det var helt enkelt otroligt viktigt med hembesöket. Det mättes 100% korrekt i alla vinklar och vrår, och Tengberts var snabba med att hitta alternativa lösningar. Vi ville bland annat ha massiva lådor, och inte korgar i garderoben. Den skulle vara så minimalistisk som möjligt, så vår lösning var helt enkelt så många garderobstänger som möjligt, så att detaljerna kunde skina igenom.
För oss var det faktiskt otroligt viktigt med hembesök.

Hur gick vägen från konsulten via er till montörerna?

Vi fick ett gratis hembesök och utformade hela garderobslösningen i samarbete med Tengberts. Vi kände att våra önskningar hördes.

«Det vi var mest nöjda med måste ha varit monteringsarbetet.»

Otroligt trevliga människor som arbetade snabbt och effektivt. De var otroligt professionella och gjorde klart allt på en halv dag. Vi tog en kopp te, och lät proffsen göra jobbet.
Vi rekommenderar företaget, och kommer att använda dem igen för framtida projekt.