Kom igång

Hur började processen med att komma igång med garderoben?

Tidigare ägare använde en garderobslösning som gjorde båsen mindre än den var. För oss var det viktigt att båsen inte var ett begränsat område utan snarare en förlängning av lägenhetsinredningen. Dessutom ville vi utnyttja lagringsutrymmet till det maximala, så det var bara att demontera.

Før etter canditjentene

Hur man letar efter olika garderobleverantörer. Varför slutade du med oss?

Vi kollade både lokala och nationella leverantörer för leverans av garderob. För oss var det viktigt att titta på tidigare garderobslösningar som leverantören hade gjort i andras hem och att inredningen var snabb och modern. Samtidigt hade vi också renoverat golvet och målade alla ytor, så det var viktigt att hitta ett företag som var konkurrenskraftigt på pris.

Vi kollade Pax-systemet på Ikea, men kände att valet inte var så rent och minimalistiskt som det passade vår stil.

Tengberts stod ut från andra, för att vi upplevde en fantastisk personlig kundservice redan från första e-post till inspektion. Denna tjänst bekräftades ytterligare efter leverans av färdig produkt, montering och uppföljning efteråt. Dessutom hade de även exklusiva svarta glasdörrar av aluminium. Unikt och snyggt! Lösningen med genomskinliga skjutdörrar fungerade mycket bra för oss som vi ville se kläderna.

Hur hittade du inspiration?

Vi hittade massor av inspiration från bloggare som dokumenterade sina renoveringsprojekt, Pinterest for decor och naturligtvis Instagram. Det var viktigt för oss att inte bara se en garderob i en tidning, utan att faktiskt se hur garderoben ser fysiskt ut, liksom hur man tänker på hur en garderob blev.

cand

Hur processen fortsatte med fria hembesök, hur slutade du dekorera och dörrar som du gjorde?

Det var helt enkelt otroligt viktigt med heminspektion. Det mättes 100% korrekt i vinklar och vrår, och Skapnett var snabb att visa alternativa lösningar på olika möbler. Vi ville bland annat ha massiva lådor, och inte korgar som lagring. Skåpet bör inte täcka antingen färg, plint eller parkett. Skåpet ska vara så minimalistiskt som möjligt så vår lösning var helt enkelt så många garderobstänger som möjligt så att detaljerna kunde skina igenom.

För vår klädkammare var det faktiskt otroligt viktigt med hembesök.

Tidigare ägare hade felberäknat den krokiga båsen och byggde stödväggar som var alldeles för stora och därmed tog upp mycket av utrymmet när de kom in.

Det var därför viktigt för oss i samråd med regeringen, och minimera denna stödvägg så mycket som det var praktiskt möjligt.

Hur gick vägen från konsulten till dig till montörerna?

Vi hade gratis hembesök och utformade hela skåplösningen i sovrum och inlopp i samarbete med Skapnets bästa rekommendationer. Det bästa var att vi kände att våra önskningar hördes och implementerades till det bästa av både konsulten och sammanslagningen.

«Det vi var mest nöjda med måste ha varit monteringsarbetet.»

Otroligt trevliga människor som arbetade snabbt och effektivt. Var otroligt professionell och avslutad på en halv dag. Vi hade även en kopp te och tyckte att det var väldigt bra att låta de professionella ta jobbet.

Vi rekommenderar starkt regeringen, och kommer att använda dem för framtida fastighetsprojekt

Alexandra & Tsutsumi Hoang