Kurvsystem

Kanske är du en av de mer praktiska som planerar vad du ska ha på dagen innan och ha allt klart för dagen efter? Då kanske du är lite annorlunda.

För de flesta av oss är det ofta på morgonen att vi står framför sovrummets garderob, eventuellt också ganska trött och kort.

Då passar den väldigt dåligt med opraktiska och tidskrävande skåplösningar

«Lusten till snygga, funktionella kvalitetslösningar är inte heller lokaliserad för sovrummet, men också något vi vill ha i köket, tvättstugan eller båset»

Det är lite i namnet, Norscan® ROLLER är korgsystemet för dem som vill ha allt detta i enkla lösningar, enkelt rulla ut vad du behöver.

Norscan® ROLLER är en marknadsledande kvalitetsmöbel, vilket garanterar att du kommer att vara väl nöjd med.

Det fantastiska med Norscan® Roller är att kurvor, strumpbyxor, skohyllor och andra Roller-produkter rullar på nylonhjul, som med mer last rullar ännu jämnare, säkerställer lasten att hyllorna inte räls ihop.

Här kan du enkelt lagra kläder, köksredskap, tvättprodukter och liknande som du passar i soliga lösningar.

Korgstativet kommer i 35 cm, 45 cm, 55 cm och 75 cm bredd och med 40 eller 50 cm djup. Och kommer i både vit och silver.

Nu när du kanske har gjort några tankar kanske du vill gå vidare för att bekanta dig med vilken typ av garderob du vill ha.

Vi listar de olika alternativen

Det vanligaste alternativet är två dörr garderober,

De har vanligtvis en enkel och minimalistisk design, bestående av en hängande skena, en hylla ovanför, och kanske en låda på botten för skor och andra små föremål.

Det andra alternativet är tre dörrar och fyra dörr garderober,

som ofta har samma funktioner som en garderob med två dörrar, men här har du ofta hyllor på sidorna och plats för två hängande skenor. Ett utmärkt alternativ för par eller personer med stora mängder kläder.

Det sista alternativet är skyddsdörrar (det här är det smarta valet för människor utan mycket extra utrymme för dörrar).

Insidan av en skjutdörr garderob beror på storlek och design, men de kommer antagligen att ha en rymlig hängande skena, ofta uppdelad i mer än en sektion, hyllutrymme och lådor längst ner.

Så måste man utvärdera utrymme och budget, kontakta Skapnett idag för att få hemvisning och skapa din drömdesign med god hjälp från människor i branschen.