Om Tengberts

Vad ska du betona som kund?

Vår erfarenhet visar att det finns en sak som du som kund borde vara särskilt bekymrad över. Dörren själv, vad du ser, som spegel, tallrik, ram – oavsett om det är av aluminium, stål eller annat, orsakar mycket sällsynta problem. Eg. Vi säljer tusentals speglar varje år, men det krossar inte så mycket som ett år om året. Å andra sidan, det du inte ser är avgörande; nämligen hjul och hjul, det vill säga de rörliga delarna. Här ser vi att flera erbjuder både 10 och 20 års garanti. Det är trevligt i försäljningskontext, men vad händer om butiken du handlar med inte existerar när du behöver ett nytt hjul?

BoMann Kvalitet

BoMann-kvalitet ger dig livstidsgaranti på hjul och hjul, 30 års garanti mot funktionsfel för Norscan-produkter och inköpsrättens 5 års garanti på alla andra produkter.

Våra butiker har stor uppmärksamhet av personer som har köpt hus med någon form av garderob, men tyvärr går dåligt eller hoppar av skenan. Framsidan är därför ganska trevligt att titta på, men fungerar inte eller mycket dåligt på grund av hjulen. BoMann®-kvalitet är vårt nya kvalitetsstämpel som berättar att detta är en högkvalitativ produkt. Vi har valt att fokusera på det bästa: Norscan®, Raumplus® och BoMann®. Norscan®, som är en norskproducerad kvalitetsarmatur, Raumplus®, som är en världsledande, solid tysk kvalitetsleverantör av ramar, räls och hjul samt BoMann®, som med sina skjutdörrar och armaturer har varit en ledande leverantör på marknaden i 25 år. Med sådana solida leverantörer på baksidan kan vi fokusera 100% på dig som kund.

Hur hanterar man det omöjliga?

Vi har bred erfarenhet från alla delar av värdekedjan, från produktion till installation hos slutanvändaren. Det innebär att vi ständigt söker optimalt flöde från första till sista. Eventuella kostnader som inte tillför värde till värdekedjan är inte tillåtna eller hålls till ett absolut minimum. Detta medvetna och noggranna arbete kommer att garantera våra kunder ett bra köp, utan att äventyra kvaliteten och säkerheten.