Skjutdörrar

«Vilka tankar gör man när man hör ordet» dörrar «, de flesta kan se någonting mycket vanligt att stänga eller öppna och gå ut och in?»

Dörrar är mycket mer en ren dörr

Och tiderna förändras också, äldre lösningar ersätts med mer moderna och praktiska lösningar.

Ett bra exempel på detta är skjutdörrar.

Skjutdörrar är en av de nyare dörrlösningarna på marknaden och ger dig ett enkelt sätt att frigöra mer utrymme i ditt rum. här talar vi på torget.

Skyvedører - Skyvedører med foto
Fler användningar.

Skjutdörrar är inte nödvändigtvis bara fördelaktiga som skåpdörrar till walkin closet eller andra skåplösningar, men kan också fungera snyggt som rumdelare.

Enkel montering.

De är lätta att montera och sätta upp. Den enda dörrbehovet är en enkel skena i taket och en i golvet, som dörrarna glider fram och tillbaka.

Nätet har två profiler på skenorna (Bomann Deco och Stilla havet). Redan här kan man börja märka på skjutdörrens design.

Kastnett erbjuder för tillfället kunder i områdena runt sina butiker, gratis och icke bindande skrivtider. Här kan de ge dig expertråd och erbjudanden som passar din skjutdörrens önskemål.

Egen design!

 

Vad du behöver tänka på är hur du vill att din skjutdörr ska se ut, skåpet har många alternativ där du aktivt kan designa dina egna dörrar.

Med över 20 olika fyllningar kan man kombinera och designa dörrarna för att passa in i rummet. Alla dörrar levereras med spärrskydd, dubbla hjul upp, säkerhetsfolie på spegel och glas och upp till 20 års garanti.

Med korta leveranstider och gynnsamma priser kan man titta på ritningsprogrammet, här har möjlighet att utforma lite på egen hand innan man, om så önskas, går vidare och beställer dörrarna.

Du är välkommen att besöka en av våra butiker eller ringa 45 11 11 11 gratis tecknen timmar där vi hjälper dig med din drömgarderob.